Filmul "Changeling" de Clint Eastwood - in competitia de la Cannes

Cel mai recent film al veteranului Clint Eastwood, thriller-ul Changeling, cu Angelina Jolie, a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 61-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc intre 14-28 mai.

Changeling este cel de-al cincilea film cu care regizorul american participa la festivalul de pe Croazeta, dupa Pale Rider/Calaretul palid, White Hunter, Black Heart/Vanator alb, inima neagra, Bird si Mystic River. Filmul, din a carui distributie mai fac parte John Malkovich, Amy Ryan si Colm Feore, va intra in cinematografele americane de abia in luna noiembrie a acestui an.

Comedia lui Barry Levinson, What Just Happened?, cu Robert de Niro, ar putea sa nu mai fie proiectata in inchiderea festivalului si deocamdata nu se stie ce productii vor fi alese sa deschida si sa inchida prestigiosul eveniment. Incertitudini si speculatii exista si in privinta filmelor The Argentine si Guerilla, doua biografii despre Che Guevara, in regia lui Steven Soderbergh, pentru ca cele doua drame nu vor fi gata la timp pentru a fi prezentate in premiera la Cannes.

Filmele chinezului Jia Zhangke si al regizorului originar din Singapore, Eric Khoo, sunt cele mai recente productii adaugate pe lista selectiei oficiale. Filmul sud-coreeanului Kim Jee-Woon, The Good, the Bad, the Weird va avea o proiectie speciala in Selectia oficiala.

cinema.acasa.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bulearca.ro - Personal development from A to Z!! Success for all, business success, Relaxing Media, Autocontrol, Psychology, Marketing, Management, Horoscope, Astrology, Zodiac Compatibility, Funny Pictures, Funny Videos, Viral, Blogger, Vlog, Youtuber, Tutorials, Wallpaper,Wellness, Makeup, Beauty, Flower shop, Coffee Shop, Love true, Sex life, Lifestyle, Horoscope Love
Sursa: www.bulearca.ro