The Reaping-Filme noi-2007


The Reaping-Filme noi-2007

Personajul principal din filmul The Reaping(Zece semne rele),Katherine Winter(Hilary Swank) este o”demolatoare” de miracole.Pierzandu-si credinta odata cu pierderea sotului si a fiicei lor,Katherine ajunge din pastor cea mai acerba persoana care demasca presupusele miracole.In calitatea sa de profesor universitar,cunoscuta pentru cercetaraile ei stiintifice este chemata in locuri din lumea intreaga pentru a investiga miaracole:statui care plang,palme care sangereaza,sfinti .Katherine nu crede decat in fapte.

Doug Blackwell,profesor la o scoala din Haven un mic orasel terorizat de o serie de intamplari ciudate merge sa ceara ajutorul lui Katherine in numele locuitorilor.Insotita de pertenerul ei Ben Katherine afla ca linia dintre credinta si superstitie este foarte slaba.

Un copil a murit si raul s-a transformat in sange,ceea ce inseamna numai inceputul a ceea ce pare a fi o reintoarcere a celor zece calamitati biblice asupra orasului.

Pentru prima data in cariera ei de profesionist,stiinta nu o ajuta pe Katherine sa gasesca raspunsuri. Locuitorii orasului cred ca un copil enigmatic pe nume Loren McConell (AnnaSophia Robb) a adus mania lui Dumnezeu in orasul lor, dar ceea ce ei vad ca fiind un vestitor al raului, Katherine o vede ca pe un copil pierdut care are nevoie de ajutorul ei. Cu cat este mai mult atrasa in inima intunecata a misterului, cu atat mai mult Katherine descopera rolul ei in aceasta conspiratie care ameninta sa invaluie lumea in intuneric.

Isi regaseste Katherine credinta?Exista miracole,supersitii,adevar?Va invit sa descoperiti singuri

Vizionand acest film.

Cu siguranta va veti bucura sa o revedeti in “Zece Semne Rele” pe Hilary Swank castigatoare a doua premii Oscar pentru interpretarea din Million Dollar Baby", si "Boys Don’t Cry"

Niciun comentariu: