Filmul Transformers-Filmele anului 2007-Filme noi-Filme de cinema-Filme de top

Filme noi-Filmele anului 2007-Filme de cinema-Filme de top

Transformers

De secole doua rase de roboti - Autoboti si Decepticoni - se lupta avand drept miza a razboiului soarta Universului. Atunci cand campul de bataie ajunge sa fie Pamantul, elementul surpriza care poate decide soarta razboiului se afla in mana lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf).

Un tanar obisnuit, Sam are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: 'victoria cere sacrificii'.

Sam Witwicky este un adolescent ca toti ceilalti. Il intereseaza fetele, masinile si scoala il plictiseste. Dar aici se opresc punctele comune. Este istet si pregatit pentru altfel de lucruri niste lucruri marete.

Cand tatal sau decide sa-i cumpere o masina, entuziasmul lui Sam se prabuseste repede cand afla ca e vorba de una second hand. Dar dealerul de masini ii explica dictonul lui favorit: nu clientul alege masina, ci masina isi alege stapanul. Si asa intra Sam in posesia unui Chevrolet Camaro din 1976, iar cand cea mai ravnita fata din scoala are nevoie sa fie dusa acasa e bun si un Camaro.
Filme noi-Filmele anului 2007-Filme de cinema-Filme de top
In ziua urmatoare masina dispare cu scartait de roti si frane iar Sam alearga dupa ea cu disperare. Il opreste un politist cam ciudat care impreuna cu masina se transforma intr-un robot amenintator. Atunci apare si Mikaela si amandoi sunt in pericol. Apare si salvatorul Camaro care se transforma intr-un robot galben urias.

Curand cei doi tineri sunt inconjurati de roboti care se recomanda pe rand – sunt toti autoboti si-si cauta pe Pamant sursa vietii - Allspark pe care trebuie sa o gaseasca inaintea dusmanilor lor, Decepticonii.

Inainte ca Sam si Mikaela sa-i poata ajuta, sunt arestati de o agentie guvernamentala al carui sef este John Turturro. Sunt dusi intr-o baza secreta.
Filme noi-Filmele anului 2007-Filme de cinema-Filme de top
In alta parte a lumii, in Quatar, o brigada Rangers se confrunta cu un atac bizar din care scapa doar cativa. Ei isi dau seama ca sunt singurele fiinte umane care s-au intalnit cu niste extraterestri periculosi si care nu pot fi anihilati.

Supravietuitorii sunt transferati in SUA la Sectorul 7, o baza secreta al carei sef este John Voight. Vor fi chestionati in ideea de a dezlega misterul.

Filme noi-Filmele anului 2007-Filme de cinema-Filme de top

Niciun comentariu: