Filmul Juno-Filme noi-Oscar 2008-Filme de cinema-Filme de top


Juno-Filme noi-Oscar 2008-Filme de cinema-Filme de top
Filmul Juno-Filme noi-Oscar 2008

In timp ce majoritatea fetelor de varsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace si de cumparaturi, Juno este genul de adolescenta isteata si capabila sa-si traiasca viata dupa propriile-i reguli.

Cu Ellen Page in rolul principal, Juno se prezinta ca o comedie inteligenta despre o adolescenta plina de viata, pe cale sa descopere efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani.

Dupa ce a ramas insarcinata, cu “ajutorul” lui Bleeker (Michael Cera), cel pe care-l considera cel mai simpatic coleg de clasa, Juno reuseste sa gaseasca familia “perfecta” pentru viitorul sau copil si nu oricum, ci cu ajutorul prietenei sale celei mai bune, Leah.

In urma socului aferent vestii ca fiica lor si-a inceput viata sexuala tocmai alaturi de “virilul” Bleeker, intreaga familie isi uneste fortele pentru a-i oferi adolescentei tot sprijinul de care ar putea avea nevoie.

Rod al imaginatiei scriitoarei devenite scenarista, Diablo Cody, Juno este un personaj unic, diferit de tot ce s-a putut vedea pana in momentul de fata in filmele de gen.

Regizat de Jason Reitman, creatorul celebrei pelicule Thank you for smoking, Juno a fost deopotriva aclamat de critica si de public si s-a bucurat de incasari spectaculoase de aproape 90 de milioane de dolari, fiind nominalizat la patru Premii Oscar.

Juno-Filme noi-Oscar 2008-Filme de cinema-Filme de top
Filmul Juno-Filme noi-Oscar 2008

Niciun comentariu: