Top 5 filme romantice-Filme de dragoste

Top 5 filme romantice-Filme de dragoste:
1. The Notebook (2004)

Distributie: Ryan Gosling, Rachel McAdams, Jena Rowlands, James Garner, Ed Grady

Allie Hamilton si Noah Calhoun se cunosc intr-o seara la un carnaval si se indragostesc nebuneste unul de celalalt. Parintii femeii nu aproba insa relatia celor doi, avand in vedere ca familia lui Noah nu era suficient de bogata. Idila tinerilor este intrerupta in momentul in care familia lui Allie se muta in alt oras. Femeia asteapta mult timp ca Noah sa ii raspunda la scrisori, insa dupa cativa ani hotaraste sa se logodeasca cu Lon, un chipes soldat american.

Cu gandul la Noah, pentru care sentimentele ei inca nu s-au stins, Allie decide sa il viziteze si constata ca dragostea lor nu s-a pierdut. Acum este momentul ca ea sa decida pe cine va alege intre Noah si proaspatul ei logodnic.

Top 5 filme romantice-Filme de dragoste:
2. Sweet November (2001)

Distributie: Keanu Reeves, Charlize Theron

O poveste de dragoste destul de trista, dar intotdeauna impresionanta. Sara isi traieste viata departe de falsele tentatii care i-ar rapi libertatea de a savura placerile simple ale vietii. In fiecare luna, ea alege mai mult sau mai putin intamplator cate un barbat caruia ii propune un pact: sa stea impreuna o luna si sa traiasca dupa regulile ei, apoi sa se desparta si sa-si vada fiecare de drumul lui, fara nicio obligatie si, mai ales, fara perspectiva unui viitor impreuna. Idila trebuie sa dureze exact o luna – aceasta e singura regula pe care Sara o respecta cu sfintenie. Si cum este o femeie superba, putini sunt cei care refuza acest joc al dragostei si al hazardului.

Noiembrie este luna in care il gaseste pe Nelson (Keanu Reeves), un tanar ambitios pentru care in viata nu exista nimic mai important in afara de succesul in cariera. Pana cand o cunoaste pe ea. Sara il tenteaza cu perspectiva unei existente traite la maximum, cu bucuria clipei, a placerilor simple sau a nebuniilor de moment, reusind putin cate putin sa il smulga din lumea "programata" de computerul pe care il utilizeaza zilnic, de afaceristii avizi dupa putere etc. Ceea ce trebuia sa fie o simpla aventura, devine o mare poveste de dragoste. In cele din urma, Nelson descopera ca idilele de o luna nu sunt un simplu joc al seductiei si ca Sara incearca cu disperare sa dea un sens ultimelor sale luni de viata.

Top 5 filme romantice-Filme de dragoste:
3. Serendipity (2001)

Distributie: John Cusack, Kate Beckinsale

Pentru romanticii incurabili, spontani si plini de viata, acest film este perfect. O poveste despre destin care imbina foarte bine romantismul cu umorul subtil.

Intr-o zi aglomerata de shopping din iarna anului 1990, Jonathan Trager o intalneste pe Sara Thomas. Doi straini in New York, ale caror drumuri se intretaie odata cu goana nebuna dupa cadourile dinainte de Craciun. In mod inevitabil, cei doi se simt atrasi unul de celalalt.

Fiecare este implicat intr-o relatie stabila, dar cu toate acestea isi petrec seara impreuna, hoinarind prin oras. Hotarati sa lase destinul sa decida daca se vor mai vedea vreodata, cei doi isi noteaza numele si numarul de telefon pe o bancnota si fac un pact: in cazul in care bancnota va reveni la oricare dintre ei, se vor cauta si se vor intalni. Bancnota se rataceste in "Big Apple" si circula cativa ani, timp in care vietile celor doi cunosc diverse schimbari.

Cand fiecare este pe punctul de a se casatori cu altcineva, ambii decid in secret ca trebuie sa incerce sa se revada macar o data.

Top 5 filme romantice-Filme de dragoste:
4. P.S. I Love You (2007)

Distributie: Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters, Kathy Bates, Harry Connick Jr.

Un film inca nelansat, dar promitator. O poveste de dragoste bazata pe romanul scris de Cecelia Ahern, din care aflam ca legatura intre doi oameni nu tine cont de prejudecati sau obstacole, imblanzind pana si finalul neinduplecat al vietii.

Holly era o turista americana care circula fara puncte de reper prin Irlanda provinciala. Pana sa il intalneasca pe Gerry. Irlandezul a indrumat-o, i-a fost alaturi, i-a devenit sot si au trait fericiti pana in momentul in care o boala fatala i-a curmat barbatului firul vietii.

Acum, Holly trebuie sa invete sa traiasca fara el, desi renuntarea la viata devenea pentru ea o optiune din ce in ce mai acceptabila, lucru care le inspaimanta pe mama si pe prietenele ei. Dupa mult timp de chin si suferinta, vaduva indurerata gaseste sprijin chiar din partea sotului ei mort, in momentul in care descopera ca acesta i-a lasat o serie de mesaje si sarcini in forma unor mesaje lunare inregistrate, fiecare terminandu-se cu expresia: "P.S. I love you".

Top 5 filme romantice-Filme de dragoste:
5. A Walk To Remember (2002)

Distributie: Shane West, Mandy Moore, Peter Coyote, Daryl Hannah

Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului si poarta haine care-i ascund formele. Zi de zi fata indura rautatile lui Landon si a prietenilor sai cu un zambet.. Atunci cand o farsa a pustilor se termina cat se poate de prost, directorul il condamna pe baiat sa aiba grija in weekend-uri de un elev necajit si sa lucreze la piesa scolii, activitati in care este si Jamie implicata.

Cei doi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, iar Landon devine intrigat de candoarea fetei care vede frumosul in toate. Curand, baiatul se indragosteste de "ratusca cea urata" , iar atunci cand circumstante potrivinice le ameninta dragostea, Landon ramane de partea ei si incearca s-o ajute sa-si indeplineasca visele.
Sursa: www.yuppy.ro

Un comentariu:

007 spunea...

Cel mai simplu mod de a downloada filme gratis din 2009 il vei gasi pe http://filme-gratis-2009.blogspot.com vei gasi si subtitrari deasemsnea !