Filmul serial Prison Break» Filme » TV »Seriale de televiziune

Serial Tv. Dupa parerea multora cel mai tare film serial de televiziune.
Un inginer (Wentworth Miller) se instaleaza intr-o inchisoare la proiectarea careia a participat, pentru a-l ajuta pe fratele sau (Dominic Purcell), un detinut care sustine ca nu a comis crima pentru care a fost condamnat la moarte, sa evadeze.Wentworth Miller in rolul lui Michael Scofield Michael Scofield (Wentworth Miller)
Trecutul educational al lui Michael Scofield ridica intrebari asupra faptului ca un astfel de om ar fi putut infaptui o crima.


Michael are un trecut stralucit, cu o educatie solida, iar la momentul aresatrii sale era angajat ca si inginer structuralist la o prestigioasa firma din Chicago.

A fost acuzat de jaf aramat, iar tanarul a cerut la proces sa isi serveasca pedeapsa intr-o inchisoare in apropiere de Chicago.
Dominic Purcell in rolul lui Lincoln Burrows Lincoln Burrows (Dominic Purcell)
Lincoln Burrows a renuntat la liceu in clasa a 10-a si din acel moment a fost tot timpul in dispute cu legea. La inceputul serialului il gasim acuzat de crima de gradul intai.

A fost acuzat ca l-a ucis pe Terrence Steadman, fratele vicepresedintelui american, o crima pe care Lincoln nu o recunoaste.

Executia lui a fost amanata pentru 14 zile din cauza aparitiei de noi dovezi.
Sarah Wayne Callies in rolul lui Sara Tancredi Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies)
Sara si-a dorit inca din copilarie sa fie medic. Insa dupa ce scopul ei a fost atins si a ajuns medic, cariera ei a fost pusa in pericol din cauza problemei sale cu drogurile.

In cele din urma Sara a reusit sa redevina curata cu ajutorul sedintelor de terapie in grup si a ajuns medic la inchisoare.
Robert Knepper in rolul lui Theodore 'T-Bag' Bagwell Theodore 'T-Bag' Bagwell (Robert Knepper)
Theodore Bagwell este unul dintre cei mai periculosi detinuti de la Penitenciarul Fox River. Nici macar nu a reusit sa petreaca prea mult timp in afara gratiilor.

Inca din copilarie a manifestat tendinte ucigase, iar dupa ce a mai crescut a ajuns intr-un grup numit Alianta pentru Puritate.

In penitenciar reuseste sa faca din alianta cea mai puternica si periculoasa banda.
Wade Williams in rolul lui Brad Bellick Brad Bellick (Wade Williams)
Capitanul Bellick a trecut examenul de ofiter intr-o inchisoare chiar in toamna in care a absolvit liceul si de atunci pana acum lucreaza la Fox River.

A fost promovat la pozitia de capitan, cel mai inalt grad la care putea ajunge cu calificarile sale, in ciuda zvonurilor care circulau despre abuzurile sale in inchisoare.
Stacy Keach in rolul lui Henry Pope Henry Pope (Stacy Keach)
Henry Pope a fost administratorul inchisorii Fox River in ultimii 18 ani si se afla la conducere si acum. El isi doreste sa realizeze procesul de reabilitare pentru fiecare detinut. Spera ca atunci cand acestia vor fi eliberati nu vor mai fi tentati sa incalce legea.

Pentru asta, Pope a realizat un program intens si complex de munca in interiorul inchisorii astfel ca detinutii sa reuseasca sa obtina calificari care ii vor ajuta in afara inchisorii.

Datorita faptului ca se apropie de pensionare, Pope isi cauta si un succesor.
Robin Tunney in rolul lui Veronica Donovan Veronica Donovan (Robin Tunney)
Cu toate ca a fost iubita lui Lincoln pe toata perioada liceului, Veronica nu a lasat viata interlopa a strazii sa o seduca. A obtinut o diploma in Stiinte Politice, iar apoi a obtinut doctoratul la Scoala de Drept.

In ciuda succesului avut (lucreaza la o firma prestigioasa de avocatura), Veronica nu si-a uitat radacinile. Se zbate sa il absolve pe Lincoln.
Peter Stormare in rolul lui John Abruzzi John Abruzzi (Peter Stormare)
John Abruzzi este un fost sef al mafiei din Chicago si este cu siguranta cel mai infam prizonier al inchisorii. Celebritatea lui de afara s-a transformat in putere in interiorul inchisorii.

Nu ar fi om exagerare chiar sa spunem ca Abruzzi conduce inchisoarea in ciuda regulilor ofiterilor.
Serial Tv. Dupa parerea multora cel mai tare film serial de televiziune.

Niciun comentariu: